✿This Is Us✿
25 Oktober 2013 • 10:54 PG • 0 comments

Hi semua ! Dah lama sngat kan Innas tak update blog? Last update pun bulan September . Innas tak dak masa nak update adik-ii duk guna laptop. Btw,Innas pun bru habis UPTL ( Ujian Penilaian Tahun lima ). Hmm,ada sesetengah paper yg susah. And sesetngah Innas tinggal. Sbb susah and masa tak ckup. Tpi,nasib ckgu bagi buat. Sekolah dah nak habis :( Sekolah Innas ada buat rombongan prgi KL , tpi Innas tak boleh prgi sbb mama Innas nak tngok result Innas dulu . Padahal,result lambat lagi kott nak dapat. So,tahun nii tak dapat prgi :( Dah laaa last dngan senior kesayangan. Btw,takde rezeki maybe. And tahun depan ade lagi kott. Insyaallah . Okay laa bye !





Welcome to my blog.I'm a directioner <3 . Do follow.

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: YOUR NAME